Medlemsavgiften - Inbetalningskort - Medlemskort

Tiden går fort och snart kommer inbetalningskort för medlemsavgiften 2016!
I slutet av november, med Reumatikervärlden nr 6, kommer Reumatikerförbundets inbetalningskort för medlemskapet 2016 att skickas ut till medlemmar i Reumatikerförbundet.

Skriv ut ditt medlemskort!
Alla medlemmar kan själv skriva ut sina medlemskort via "Min sida".

Nytt för i år! Du som är huvudmedlem i flerfamiljshushåll kan nu skriva ut hela familjens medlemskort.

Om du inte har möjlighet att skriva ut själv kan du ringa eller e-posta medlemsservice på Reumatikerförbundets kansli för att få hjälp.

Kontakta 08-505 805 00,

Tips till dig med smartphone!
Medlemmar som har smartphone, mobiltelefon, kan via "Min sida" ta ett kort på medlemskortet och den sparas under "bilder" i mobilen. Då behövs ingen utskrift. Varje gång man behöver medlemskortet tar man fram sin mobil och visar bilden som lagrad i mobilen.

Vill du betala med autogiro kontakta

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!